7 FEMALE ARTISTS IN COMMUNICATION-Gallery Art Πρίσμα

Ομαδική Εκθεση   ”7 FEMALE ARTISTS IN COMMUNICATION”

7 Γυναίκες Πρωταγωνίστριες  της Σύγχρονης  Ελληνικής Ζωγραφικής , στην Gallery Art Πρίσμα στον Πειραιά

Εχει το φύλο σχέση με την τέχνη , με το  έργο η  με αυτό  που εκφράζει  ο/η δημιουργός του ?

Η Gallery Art Πρίσμα , πιστεύοντας στην δυναμική παρουσία των γυναικών στην σύγχρονη ελληνική τέχνη , παρουσιάζει την ομαδική έκθεση ‘7 Female artists in communication”.

Σε μια εποχή που η συνθηματολογία έχει περάσει στο παρασκήνιο , η εξέλιξη στην σύγχρονη τέχνη     εξαρτάται και από την παρουσία αρκετών ελληνίδων ζωγράφων , με δραση και πορεία όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην διεθνή εικαστική σκηνή .

7 Γυναίκες εικαστικοί συνομιλούν μέσα από διαφορετικούς δρόμους , διατηρώντας η κάθε μία την δική της εικαστική ταυτότητα , μεσα από διαδρομές ονειρικές , παγανιστικές , φαντασιακές οπου οι τονικότητες και το συναίσθημα  ποικίλουν.

Η ανάγνωση, πέρα  από το ορατό στην ζωγραφική, μας οδηγεί σε υποκειμενικές διαδρομές  με ελευθερία ερμηνείας και φαντασίας στο εργο της κάθε δημιουργού.

Συμμετέχουν οι, Ηώ Αγγελή- Δαφνη Αγγελίδου – Κατια Βαρβάκη –Ειρήνη Κανά  -Λήδα Κοντογιαννοπούλου – Ελενα Παπαδημητρίου – Δέσποινα Τσακνή, με ‘εργα μικρών αλλά και μεγάλων διαστάσεων , προτάσσοντας βέβαια ότι η ουσία στην τέχνη δεν βρίσκεται στο μέγεθος αλλά στο τελικό αποτέλεσμα .

Επίσης συμμετέχει με μικρές δημιουργίες (γούρια) η Μαρία Κωστελίδου .

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 Δεκεμβρίου 20.00 μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης : 15 Δεκεμβρίου – 28 Ιανουαρίου 2018

Ωρες λειτουργίας , εορταστικό ωράριο από 3/1/2018. Δευτέρα κλειστά .

Τρ/Πεμ/Παρ 10.30 – 15.00 και 18.00 – 21.00