ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΦΟΙΤΩΝ Α.Σ.Κ.Τ. 2018-ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

«Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών»

 

Δήμητρα Μαρίνη – Ακίνητος Πεθαίνεις

Η Εθνική Ασφαλιστική σε συνεργασία  με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (Α.Σ.Κ.Τ.) και το Γραφείο Διασύνδεσης της Σχολής διοργανώνουν από κοινού, για δεύτερη συνεχή χρονιά, Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό με συμμετοχή 25 τελειόφοιτων σπουδαστών της Σχολής. Επιτροπή Καθηγητών της Α.Σ.Κ.Τ επιλέγει ισάριθμα έργα, μέσα από τις αιτήσεις των σπουδαστών, τα οποία θα συμμετέχουν στον διαγωνισμό. Αντιστοίχως, η Καλλιτεχνική Επιτροπή του Χώρου Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», σε συνεδρίασή της, επιλέγει τρία από αυτά, τα οποία βραβεύονται με χρηματικό έπαθλο και μένουν στην συλλογή έργων Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ευθυμίου Γιάννης – Πορτρέτο

Η απονομή των Βραβείων θα γίνει την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης των συμμετεχόντων φοιτητών, στο Χώρο Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ». Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Κοσμίδου Σοφία-Ρόζα – Η Ζωή μου

Μέσα από τη συνεργασία αυτή, η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει έμπρακτα την καλλιτεχνική εκπαίδευση της χώρας και δίνει την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες να προβάλουν το έργο τους στο ευρύ κοινό.

Παππάς Διονύσιος – Venus
Σταματάκης Γιώργος – Η Αγωγή της Εξημέρωσης
Στρούλια Άννα – Γκρίς