Ρεπορτάζ εγκαινίων έκθεσης Μαριάννας Λούρμπα-Ιδρυμα Μ. Κακογιάννη

Φωτορεπορταζ: Αρης Ρουπινας

Σε μια κατάμεστη εκδήλωση στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, εγκαινιάστηκε την Τετάρτη η τρίτη ατομική έκθεση της εικαστικού Μαριάννας Λούρμπα με τίτλο “Σιγή Όντος” σε επιμέλεια Σπύρου Μαγκλάρα, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρα.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που θα διαρκέσει έως και τις 27 Απριλίου, παρευρέθησαν πλήθος προσωπικοτήτων από τον χώρο των γραμμάτων και των τεχνών, μεταξύ των οποίων ο ζωγράφος Μανώλης Χάρος, η εικαστικός Δέσποινα Μειμάρογλου, η Αλίκη Τσιρλιάγκου της Nitra Gallery με τον εικαστικό Πάνο Φαμέλη, ο Γιώργος Καρτάλος και η Άννα Κοντολέων, οι δημοσιογράφοι Έμη Λιβανίου και Ρένα Κουβελιώτη, η στιχουργός Σάννη Μπαλτζή, η συλλέκτρια Έλια Πορταλακη, εκπρόσωπος του οίκου Sotheby’s, ενώ την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους το ζεύγος Βλάσση και Λούλας Βέλιου από την Velios School of Art στην οποία και διδάσκει η Μαριάννα Λούρμπα. Η διοργάνωση έγινε απο τον ιταλικό οίκο GroupoGemello και από τους χορηγούς της εκδήλωσης ξεχωρίσαμε το Apolyto Cretative Spot του Κώστα Ραφαηλίδη.

Ακολούθησε δεξίωση στον χώρο του ιδρύματος και το εστιατόριο Clup The Restaurant του Χρήστου Σοκόλη με μουσική βραδυά συνοδεία σαξοφώνου με επιτυχίες που ερμήνευσε η Μυρσίνη Δόξα.