CINDERELLA GOES ART-CALL FOR ARTIST

Ένα παραμυθένιο τετραήμερο πριν τα Χριστούγεννα έρχεται !

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής εικαστικών καλλιτεχνών:

CINDERELLA GOES ART

”ένα γυάλινο γοβάκι έγινε η αιτία ώστε η Σταχτοπούτα να βρει τον Πρίγκιπά της !”

Σε έναν κόσμο παραμυθένιο θα ταξιδέψουν οι εικαστικοί που θα συμμετάσχουν στη καλλιτεχνική εκδήλωση με θέμα το παραμύθι των αδελφών Γκρίμ ‘’Σταχτοπούτα’’ στις 3-4-5-6 Δεκεμβρίου 2018, με σκοπό τη στήριξη των παιδιών του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος ! Σε μία άλλη εποχή, γεμάτη ρομαντισμό & αγάπη, η καλή νεράιδα θα μεταμορφώσει τη κολοκύθα σε άμαξα και έτσι η πρωταγωνίστρια μας θα καταλήξει να βρει τον πρίγκιπά της με αφορμή … ένα γυάλινο γοβάκι !

 

Στον νεοκλασικό πολυτελή χώρο του Trii Art Hub στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί το artistic project CINDERELLA GOES ART που θα περιλαμβάνει εικαστική έκθεση, επιδείξεις γνωστών οίκων μόδας με βραδινά ενδύματα, προσφορά δώρων για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, κλασσικό χορό, cocktail party & εκπλήξεις !

Όλα θα θυμίζουν ένα Παραμύθι και όλα θα καταλήξουν σε . . . ένα γοβάκι . . . Την εκδήλωση υποστηρίζουν τα ελληνικά media, καταξιωμένοι επαγγελματίες από τον χώρο της μόδας, της επικοινωνίας, της τέχνης, της τηλεόρασης και του θεάματος.

Οι ενδιαφερόμενοι εικαστικοί μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση fairytaleprojects@gmail.com για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες. Καταλυτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών είναι η 31η Οκτωβρίου 2018. Για την ομαλότερη λειτουργία της εκδήλωσης, υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων.

” …και ζήσανε αυτοί καλά κι…εμείς καλύτερα ! ”