DREAM FASHION CHARITY GALA

Το Γυναικείο Κίνημα «Άθληση και Υγεία» του ΄΄Α.Σ. Πυρρίχιος Ασπροπύργου΄΄ διοργανώνει την λαμπερή εκδήλωση μόδας φιλανθρωπικού χαρακτήρα’’ Dream Fashion Charity Gala’’!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στις 15 Μαίου 2019 ώρα 19:30 στο Royal Garden – Venue στον Ασπρόπυργο.
Στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, το Γυναικείο Κίνημα «Άθληση και Υγεία», που πάντα σκοπό του έχει την προαγωγή του πολιτισμού του τόπου, με γνώμονα την προσφορά, θα δωρίσει τα έσοδα στον κοινωνικό φορέα Dreamteam, συνδράμοντας στη δράση του που είναι η προσφορά χαράς σε παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη!
Στην εκδήλωση αυτή, της οποίας την παρουσίαση θα κάνουν ο Πρόεδρος της Dreamteam Χρήστος Πετρίδης και η Αντιπρόεδρος Αναστασία Γκούβα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον fire showman John Poniris και χορευτικά σύνολα από τους: Dare to dance, Dead Prezz, Trudi Emilianou, Dance Soul.
Στην πασαρέλα θα δείτε την συλλογή ενδυμάτων των σχεδιαστών: Μάικ Νικολάτου, Όλγας Καραβερβέρη, Prince Erotokritos, V&R, τις συλλογές κοσμημάτων της iloveGlam, μαγιό από την εταιρία Erka Mare, ενώ τα καταστήματα Sessile Athens, Root Fashion, Queens, Posto Jeans, Finezza Antoniou, θα μας δείξουν τις νέες προτάσεις. Τα γυαλιά που θα συνοδεύουν τα μαγιώ θα είναι του καταστήματος Vision Aid.
Για την επιμέλεια των μαλλιών των μοντέλων θα συνδράμουν οι: Fredi Ornella, Βέρρα Μισαηλίδου, Χριστίνα Παντελίδου, Ελένη Σαββίδου, Χριστίνα Αντωνιάδη, Ελένη Κωνσταντινίδη, Σοφία Αναστασιάδου και του μακιγιάζ οι: Βάσω Φραγκοπούλου, Ειρήνη Αντωνιάδη, Γαλήνη Μαυροδόντη, Ναταλία Θεοδωρίδου, Άννα Αναστασιάδου, Σοφία Ναλμπάντη. Τον ιδιαίτερο στολισμό του χώρου αναλαμβάνει το κατάστημα Beauty Store Χειροποίητες Δημιουργίες. Την αμέριστη συνεργασία και τις υπηρεσίες τους προσφέρουν για καλό σκοπό επίσης οι: Future Models, Afisso Kamenidis Graphics, Union Guard security services, Pizza Furtuna, Κοσκέρι ζαχαροπλαστεία καθώς και οι: Nick Apostol/video, Jom photography, Photo studio Giorikas.
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κος Μελετίου Νικόλαος και άλλοι επίσημοι θα χαιρετίσουν την εκδήλωση, θα γίνει ιδιαίτερη μνεία για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων και θα μάθετε για το Έργο της Dreamteam που αποσκοπεί σε έναν καλύτερο κόσμο !
Η είσοδος στην εκδήλωση κοστίζει 10 ευρώ με ποτό και τα καθαρά έσοδα θα συνδράμουν για αυτό το Έργο.