Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt Contemporary Art Platform

Λένα Μορφογένη_ Lena Morfofgeni, Passage. watercolour and ink on paper, 36x56 cm
Στέλιος Γαβαλάς, Stelios Gavalas

Εικαστική Πλατφόρμα #Rest@rt Contemporary Art Platform

 Στο βραβευμένο χώρο Τέχνης “Aqua Gallery” της Σαντορίνης, ξεκινούν οι φετινές πολιτιστικές δράσεις της πλατφόρμας #Rest@rt Contemporary Art Platform. Με την έκθεση “Summer Lovers” εγκαινιάζεται το Σάββατο 21 Απριλίου η φετινή εκθεσιακή περίοδος στο lobby του ξενοδοχείου Art Hotel.

Η Aqua Vista Hotels – πρωτοπόρος όμιλος διαχείρισης ξενοδοχείων, υπό την επιμέλεια του #Rest@rt, παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον εκθεσιακό πρόγραμμα για τη γκαλερί που δημιούργησε στο ξενοδοχείο της στον Πύργο. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτώβρη και περιλαμβάνει 3 εικαστικές εκθέσεις στις οποίες συμμετέχουν 80 καλλιτέχνες.

Στην πρώτη εκθεσιακή περίοδο, η Aqua Gallery, συνεργάζεται με την Αθηναϊκή γκαλερί Artshot- Sophia Gaitani και φιλοξενεί τα έργα 24 εικαστικών καλλιτεχνών για το διάστημα 21/4- 3/7.

Στην έκθεση “Summer Lovers” που διοργανώνει για έκτη συνεχή χρονιά η Σοφία Γαϊτάνη συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Αχιλλέας Αϊβάζογλου, Athanas, Ζάννα Αρτέμη, Στέλιος Γαβαλάς, Σοφία Γαϊτάνη, Ελένη Δελή, Κατερίνα Κασσαβέτη, Δημήτρης Κρέτσης, Αλέξανδρος Λιάπης, Κλεονίκη Μαραγκού, Rena Ozlem Mataraci, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Λένα Μορφογένη, Βίκυ Μουδήλου, Θωμάς Μπερτόλης, Ολυμπία Μπουχλαριώτου, Γιώργος Πανταζής, Χριστίνα Παντσές, Ελένη Παρμακέλη, Κατερίνα Ριμπατσιού, Παναγιώτης Σιάγκρης, Κωνσταντίνος Τόλης, Σοφία Τούντα, Βάνα Φερτάκη.

Κλεονίκη Μαραγκού_ Kleoniki Maragkou, Άτιτλο, oil on canvas- mixed media,1.80×2.00m
Λένα Μορφογένη_ Lena Morfofgeni, Passage. watercolour and ink on paper, 36×56 cm

Ενισχύοντας τον Πολιτιστικό Τουρισμό της χώρας μας, το #Rest@rt είναι ο κεντρικός συντονιστικός φορέας που οργανώνει και παρουσιάζει πολιτιστικές δράσεις εντός των πολυτελών καταλυμάτων των δημοφιλών ταξιδιωτικών προορισμών.

Ως επίσημο project υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Υπουργείου Πολιτισμού και του ΕΟΤ, η πλατφόρμα ενεργοποιεί τους καινοτόμους  Έλληνες επιχειρηματίες του Τουρισμού προκειμένου να εντάσσουν πολιτιστικές δράσεις στο τελικό παρεχόμενο προϊόν τους με σκοπό να διαθέτουν διαφοροποιημένες υπηρεσίες και να μεγιστοποιήσουν το  Guest Experience του επισκέπτη τους, προβάλλοντας το εξαιρετικό εγχώριο καλλιτεχνικό δυναμικό.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ