«4» Βαγγέλης Παπαδόπουλος-Booze Cooperativa

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

«4»

Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Το ΒΟΟΖΕ υποδέχεται την ατομική έκθεση ζωγραφικής, του Βαγγέλης Παπαδόπουλος με τίτλο «4». Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018 στις 19:00 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 29 Απριλίου 2018.

Στη ζωή συχνά μας υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχουν βεβαιότητες και πολλές φορές έρχονται να μας ταράξουν ανατροπές.

Οι ανατροπές όμως μας δίνουν την ώθηση για να βρούμε ξεχασμένες αγάπες… Όταν λοιπόν χάνεις αυτά που έχεις, είναι η ευκαιρία  να ψάξεις για τα άλλα.

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος μια τέτοια στιγμή αποκάλυψε την κρυφή αγάπη που είχε από πάντα για την ζωγραφική κι έτσι προχώρησε στην προσωπική του υπέρβαση.

Όντας έτσι κι αλλιώς καλλιτέχνης, άλλαξε μόνο τα εκφραστικά του εργαλεία και ο σκηνοθέτης έγινε και ζωγράφος.

Το πάθος, το πείσμα, η εργατικότητα και το κέφι για ότι κάνει, ήταν και είναι οι πρώτες του ύλες. Με την ίδια αίσθηση και το ίδιο βλέμμα, τώρα πλέον γράφει με τα πινέλα, το φως, την σκιά και το χρώμα κι όχι με την κάμερα.

Βλέπουμε λοιπόν ζωγραφιές με χρώματα τολμηρά, εκρηκτικά, τοποθετημένα με ορμή, ένταση και νεανική διάθεση ανατροπής, αλλά και ζωγραφιές τρυφερές κι αθώες. Ωστόσο όλες έχουν την στέρεη δομή της πείρας και της γνώσης.

Εξ άλλου ο Βαγγέλης ξέρει και βλέπει την ανθρώπινη περιπέτεια, μιας και βρίσκεται πολλά χρόνια στο μετερίζι της έκφρασης.

Ρόϊλα Μπουζέα _Ζωγράφος

Αθήνα 2018

Εγκαίνια: Παρασκευή 20 Απριλίου | 19:00

Διάρκεια: 18/04 – 29/04/2018

Ώρες λειτουργίας: 11:00 – 21:00

:BaseGALLERY

Ελεύθερη είσοδος