Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του Φρόλι στην Κηφισιά 5 Δεκεμβρίου έως και 6 Ιανουαρίου

unnamed(3)

Ο Φρόλι, το ξωτικό των ευχών μαζί με τα εκατοντάδες φρολάκια του δούλεψαν σκληρά, ώστε όλα να είναι έτοιμα για τα επίσημα εγκαίνια, τα οποία πραγματοποιούνται την Πέμπτη 8/12 στις 19.00.
Ραντεβού, λοιπόν, στο Άλσος Κηφισιάς, στα 25 στρέμματα του οποίου απλώνεται η μαγευτική χριστουγεννιάτικη πολιτεία του Φρόλι, με δεκάδες δραστηριότητες για τα παιδιά και πολλές προτάσεις για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας.

unnamed(4)

Ελάτε να παίξουμε, να διασκεδάσουμε, να θυμηθούμε ξανά την αξία της αισιοδοξίας και της έμπρακτης αλληλεγγύης.
Την ημέρα των εγκαινίων θα μάθετε από πρώτο χέρι ποιος είναι ο Φρόλι και η παρέα του, γιατί μια βόλτα στη λίμνη των ευχών μπορεί να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τι κρύβεται μέσα στο καράβι των πειρατών, γιατί το χριστουγεννιάτικο δέντρο του ξωτικού μας είναι φτιαγμένο από χιλιάδες μυρτιές και πολλά πολλά ακόμη!
Μόλις ολοκληρωθεί το καλωσόρισμα, όλοι μαζί θα μεταφερθούμε μπροστά από τη λαμπερή σκηνή του Φρόλι για ν’ απολαύσουμε δύο συναυλίες. Το πρόγραμμα ξεκινά με τον τραγουδιστή Μιχάλη Τασίνα και την μπάντα του και συνεχίζει με το live του Άγγελου Ανδριανού.

unnamed(7)

Τι θα δει όποιος επισκεφτεί το Πάρκο του Φρόλι

Το Χωριό της Σοκολάτας και των Ζαχαρωτών: Απαρτίζεται από ξύλινα σπιτάκια μέσα στα οποία μπορεί κανείς να βρει πολλά γλυκά. Να δοκιμάσει, αλλά και να κάνει τις αγορές του. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν λαχταριστά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής.
Το Μαγικό Τρένο του Φρόλι: Μικροί και μεγάλοι θα κάνουν μια παραμυθένια διαδρομή γύρω από χωριό των ζαχαρωτών και της σοκολάτας, του δάσους και των κήπων του Άλσους με προορισμό το σπίτι του Άγιου Βασίλη.
Το καράβι των Πειρατών: Ένα ξύλινο καράβι 22 μέτρων στο κέντρο του Άλσους, θα δεχτεί όλα τα παιδιά στο εσωτερικό του. Οι ηθοποιοί-πειρατές θα προσφέρουν ένα ξεχωριστό θέαμα.
Το Παλάτι του Φρόλι: Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή 11.00 -14.00 τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο εργαστήρι κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη, ενώ κάθε Κυριακή 18:00 – 18.45 ν’ απολαμβάνουν θέατρο σκιών από τον θίασο «Σκιές & Γέλια« της Μαρίνου Ζωής. Τα Σάββατα, πάλι, από τις 12.00 μέχρι τις 14.00 είναι αφιερωμένα στους κλόουν και τα μαγικά τους.
Το σπίτι του Άγιου Βασίλη: Ο Άγιος Βασίλης και τα Φρολάκια, τα μικρά ξωτικά υποδέχονται τα παιδιά και όλοι μαζί το γράμμα με τις ευχές για τη νέα χρονιά. Στον προαύλιο χώρο ένα έλκηθρο με ταράνδους, είναι έτοιμο να ξεκινήσει το ταξίδι, ικανοποιώντας ευχές και επιθυμίες των παιδιών όλου του κόσμου.
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Φρόλι: Με ύψος που φτάνει τα 12 μέτρα, αποτελείται από εκατοντάδες μικρές μυρτιές. Τα ξωτικά το διακόσμησαν με χιλιάδες ευχές μεταφέροντας έτσι το μήνυμα της αγάπης και της ελπίδας.
Φάτνη: Σε φυσικό μέγεθος. Καθημερινά από τις 18.00 έως και τις 21.00 θα πραγματοποιείται η αναπαράσταση της Γέννησης από θεατρική ομάδα, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Ελίζας Σολωμού.
Το Παγοδρόμιο: Με εμβαδόν πίστας 200 m², το τεχνητό παγοδρόμιο παρέχει απόλυτη ασφάλεια σε παιδιά και μεγάλους.
Το Σπίτι του Μικρού μας Κατοικίδιου Φίλου: Δράσεις, με σκοπό την ενημέρωση και μικρά καταστήματα. Σ’ αυτό το χώρο θα μάθετε και θα προμηθευτείτε όλα όσα χρειάζονται οι κατοικίδιοι φίλοι μας.
Οι δύο λίμνες των Ευχών: Μικροί και μεγάλοι θα κάνουν την ευχή τους, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και το Αστέρι της Ευχής, ενισχύοντας το έργο του Make-Α-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).
Στα παραπάνω προσθέστε φυσικά και την χριστουγεννιάτικη αγορά, αλλά και το Σπίτι του Τσαγιού. Αν θέλετε να μαθαίνετε νέα για το χριστουγεννιάτικο πάρκο ψυχαγωγίας Φρόλι, το ξωτικό των ευχών κάντε like στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

unnamed(8)

Ταυτότητα εκδήλωσης
Φρόλι, το ξωτικό των ευχών
Πού: Στο Άλσος Κηφισιάς, 25 στρέμματα χριστουγεννιάτικης πόλης
Πότε: Από 5 Δεκεμβρίου έως και 6 Ιανουαρίου
Επίσημα εγκαίνια: Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στις 19.00
Ώρες προσέλευσης: Από τις 10.00 έως και τις 22.00.
Είσοδος: Ελεύθερη, με χαμηλή χρέωση για κάποια από τα θεματικά δρώμενα
Προβολή και επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου We Will
Τηλεφωνικές κρατήσεις: Καθημερινά κρατήσεις σχολείων για προγραμματισμό προσέλευσης σε συγκεκριμένες ημερομηνίες στο τηλέφωνο 210 8660124, 6988340521, -526
Διοργάνωση, Παραγωγή και Επιμέλεια: DFM Special Events
Θεματική εκδήλωση για τα Χριστούγεννα: Jingle Spells

unnamed(1).png

Βάσω Σωτηρίου
We will Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνία

Διευθύνουσα σύμβουλος

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

cropped-cropped-openartgallery-1.jpg