«Nemertes 4»

NEMERTES COLLECTION.
NEMERTES COLLECTION.

«Nemertes 4», όταν η τέχνη εμπνέει για φροντίδα σε κάθε εποχή του χρόνου!

Η Nemertes είναι ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών. Έχοντας ως βάση παρασκευής το αγνό, παρθένο ελαιόλαδο και με μείγματα πολύτιμων ελαίων, βοτάνων και αρχέγονων θεραπευτικών υλικών από την ελληνική γη, δημιουργεί προϊόντα ευεργετικής αίσθησης, περιποίησης και απόλαυσης σε ευφάνταστους συνδυασμούς, με την τεχνογνωσία του παρελθόντος και την τεχνολογία του μέλλοντος, με σεβασμό στο περιβάλλον και εκτίμηση στον άνθρωπο.

Μελετώντας τη διαφορετικότητα της φύσης στις τέσσερις εποχές του χρόνου και επιθυμώντας να προσφέρει στο κοινό που την εμπιστεύεται, πρωτοπορεί με την παρουσίαση της συλλεκτικής σειράς «Nemertes 4».

«Η επιχειρηματικότητα δεν είναι αμάρτημα, είναι τέχνη!», δηλώνει ο εμπνευστής της ιδέας και ιδιοκτήτης της εταιρείας, Νίκος Κοντογιάννης.

ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ – ΝΙΚΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Επιλεγμένα προϊόντα εξειδικευμένης παραγωγής συνοδεύονται από μοναδικά έργα τέχνης καταξιωμένων εικαστικών καλλιτεχνών.

Nemertes- συλλεκτικό λάδι σώματος – ετικέττα από τον Αριστομένη Τσολάκη.

Η Αννίτα Πατσουράκη, Ιστορικός της Τέχνης, που επιμελείται την εικαστική πρόταση αναφέρει : «Η εφαρμογή των τεχνών για προσφορά στον άνθρωπο και επιχειρηματική δημιουργία αποτελεί μέγιστο κίνητρο έμπνευσης και αποδοτικότητας!

Η Νημερτής είναι μυθολογική μορφή που αναφέρεται στην Ιλιάδα. Κόρη του Νηρέα και της Δωρίδας, εγγονή του Ωκεανού, νύμφη της θάλασσας και μία εκ των πενήντα Νηρηίδων.  Όμορφη και γοητευτική, σαγηνεύει και πλανεύει, ταράζει και γαληνεύει όπως η θάλασσα ανάλογα με  την εκάστοτε εποχή του χρόνου.

Οι εικαστικοί δημιουργοί ενσαρκώνουν την ύπαρξη της Νημερτούς, σε αυθεντικές υδατογραφίες, την εντάσσουν στον παρόντα χρόνο  και ερμηνεύουν την ύπαρξη της με το προσωπικό μορφολογικό τους ιδίωμα.

Ο Αριστομένης Τσολάκης είναι αναγνωρισμένος καλλιτέχνης για το ιδιαίτερο προσωπικό του ύφος, ευρείας θεματολογίας και τεχνικής. Λάτρης και μελετητής της Αρχαίας Ελληνικής φιλοσοφίας, της μυθολογίας και των διαχρονικών αξιών του ελληνικού πνεύματος».

ΑΝΝΙΤΑ -ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ.

Email : info@nemertes99.gr

Site :    www.nemertes99.gr

F:        Nemertes