«Στο περιθώριο» Έκθεση Φωτογραφίας του Σταύρου Ιωαννίδη-Δημαρχείο Πεντέλης

ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Ο Ροταριανός Όμιλος Πεντέλης παρουσιάζει την ατομική έκθεση φωτογραφίας του Σταύρου Ιωαννίδη με τίτλο «Στο περιθώριο».

Εδώ και 15 χρόνια ο φωτογράφος Σταύρος Ιωαννίδης δραστηριοποιείται ανάμεσα στην καλλιτεχνική φωτογραφία και στη φωτοειδησεογραφία. Εκτείνει τη ματιά του πέρα από τον πρωταρχικό σκοπό των ταξιδιών του και εστιάζει στο περιθώριο. Εκεί όπου το κενό διάστημα δίνει την απόλυτη ελευθερία για κίνηση ή παύση.

Η συλλογή αποτελείται από εικόνες αστικών και άλλων τοπίων, ενώ κάποιες μορφές ανθρώπων και ζώων που εμφανίζονται μοιάζουν να γίνονται ένα με τον περιβάλλοντα χώρο.

Την έκθεση θα προλογίσει ο καθηγητής φωτογραφίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κώστας Καράμπελας.

ΧΩΡΟΣ: Δημαρχείο Κοινότητας Πεντέλης (Ηγουμένου Μακρυγιάννη 2)

ΕΓΚΑΙΝΙΑ: Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020, ώρα 16:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 11 Ιανουαρίου 2020, 16:00-21:00 έως 12 Ιανουαρίου 2020, 11:00-16:00

ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: Ο Σταύρος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών (νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής) και κάτοχος MBA με εξειδίκευση σε Marketing and Communication από την Ανώτατη Σχολή Εμπορίου της Γαλλίας (ESCEM Business & Management School). Έχει εργαστεί ως υπεύθυνος marketing και δημοσίων σχέσεων, σύμβουλος για θέματα επικοινωνίας και στρατηγικής marketing, υπεύθυνος δημιουργικού σε διαφημιστικές εταιρείες, καθηγητής φωτογραφίας στο ΙΕΚ Νέας Σμύρνης και διευθυντής φωτογραφίας εντύπων. Από το 2005 κατέχει θέση φωτογράφου στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας.