ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ-ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ομαδική έκθεση ζωγραφικής φοιτητών ανωτάτης σχολής καλών τεχνών στο πολιτιστικό κέντρο δήμου μαρκοπούλου

Μια ομάδα δεκατεσσάρων νέων καλλιτεχνών, συγκροτημένη κατά τη διάρκεια των σπουδών της, στη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, εγκαινιάζει την έκθεσή της, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 και ώρα 5.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μαρκοπούλου (Γ. Παπαβασιλείου 34).

Η έκθεση περιλαμβάνει ζωγραφικά έργα και σχέδια ποικίλων πλαστικών προσεγγίσεων. Τα έργα είναι καρποί  καλλιτεχνικής ανησυχίας τεσσάρων χρόνων και αφορούν κυρίως τοπία και ανθρώπινες μορφές, θέματα κλασσικά στην ιστορία τη ζωγραφικής, με μια σύγχρονη προσέγγιση.

Πέρα από τις εμφανείς διαφορές ανάμεσα στα έργα, ενδιαφέρουσα πρόκληση αποτελεί, η προσπάθεια αναζήτησης κοινών τόπων, κοινών προβληματισμών και αλληλεπιδράσεων. Αυτή η αλληλεπίδραση αποτελεί την περίφημη “καλλιτεχνική όσμωση”, που λαμβάνει χώρα σχεδόν αυτόματα, όταν καλλιτέχνες εργάζονται και δημιουργούν για αρκετό χρονικό διάστημα μαζί, σε κοινούς χώρους, στο ίδιο εργαστήριο.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 17 Μαρτίου και θα λειτουργεί, καθημερινές: 5.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ. και τα Σαββατοκύριακα: 9.00 π.μ. – 12.00 μ.μ. και 5.30 μ.μ. – 8.30 μ.μ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.