Ατομική έκθεση της Χαρίκλειας Παπαποστόλου στον Φιλολογικό Σύλλογο "Παρνασσός"

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, τα εγκαίνια της δεύτερης ατομικής έκθεσης της Χαρίκλειας Παπαποστόλου.

Και τις άλλες δύο ημέρες, Σάββατο & Κυριακή. επισκέφθηκε την έκθεση πλήθος φιλότεχνων, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων και φίλων της ζωγράφου ενώ την έκθεση προλόγισε ο κριτικός τέχνης Χάρης Καμπουρίδης.

Στην έκθεση, η ζωγράφος παρουσίασε έργα της και δείγμα της νέας συλλογής της.

Χαρακτηριστικό των έργων της είναι το έντονο χρώμα δοσμένο με ιδιαίτερη καλαισθησία και εκφραστικά σχήματα.

Οι πίνακες της Χαρίκλειας Παπαποστόλου διακρίνονται από πάθος και φαντασία που συγκινούν και κάνουν τους θεατές να μπουν στην ψυχολογία της έμπνευσης της.

Την έκθεση επισκέφτηκε η γνωστή συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία είναι μεγάλη θαυμάστρια της ζωγράφου. Την ίδια μέρα, παρευρέθηκε ο Χάρης Καμπουρίδης, κριτικός τέχνης και σημειολόγος, μέλος της Academia Europea Γιώργος Σταθόπουλος, Art Curator και ο Μπάμπης Πλαιτάκης, συγγραφέας και σκηνοθέτης.

Οι γλύπτριες Νατάσα Ραχωβίτσα και Νικολέτα Τζάνε, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Αντρέας Μπαρμπούτσης με την αρχαιολόγο Μαρία Καρανίκα, ο γνωστός συνθέτης Νίκος Πλατύραχος

Ο αρχιτέκτονας Χάρης Σαββίδης, ο γλύπτης Cesare Calligari, η δημοσιογράφος Τίνα Δακούρα από το Weekend Express, η Φωτεινή Παπαδάκη από την εφημερίδα Παρασκήνιο, η Χριστίνα Κολοβού και η Αιμιλία Αξιοτίδου, οικογενειακή σύμβουλος-ψυχοπαιδαγωγός.