‘Momentos’ Χρυσάνθη Μπαϊράμη- Γκαλερί ARTZONE 42.

header-01

Η γκαλερί Art Zone 42 έχει τη χαρά να παρουσιάσει την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου
στις 8.00 μ.μ. ,την πρώτη ατομική έκθεση της Χρυσάνθης Μπαϊράμη με
τίτλο ‘Momentos’
Το μέσο που χρησιμοποιεί η καλλιτέχνης για να δημιουργήσει και να ‘χτίσει’ το έργο της δεν είναι άλλο από υφάσματα και ταπετσαρίες, τα οποία παραπέμπουν σε εσωτερικό σπιτιού, σε είδη καθημερινής ένδυσης και, γιατί
όχι, σε χρηστικά αντικείμενα. Η ίδια θέλει να ‘τονίσει’ την εκφραστική πολυμέρεια του συγκεκριμένου μέσου, καθώς αποτυπώνει θέματα ηθογραφικά αλλά και πορτρέτα από μνήμες της ζωής της.
02
Η πλήρης απουσία χρωμάτων ζωγραφικής και η αντικατάστασή τους με επίπεδα υφασμάτων προσδίδουν σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση βάθους και φωτοσκιάσεων, αποφέροντας ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Συνάμα το ύφασμα ενισχύει την αίσθηση του οικείου περιβάλλοντος και της θαλπωρής και ξυπνάει αναμνήσεις από την παιδική ηλικία, την παράδοση και την ανθρώπινη επαφή.
01
Η Χρυσάνθη Μπαϊράμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 2014 από την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας με καθηγητές τον Σακελλίων (ζωγραφική), Τσαμαλατά (χαρακτική) , Σαντοριναίο ( πολυμέσα) και Αγγελίδου ( ψηφιδωτό).
Έχει λάβει μέρος από το 2010 σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στο εξωτερικό στο Τόκυο. Στην γκαλερί Art Zone 42 θα παρουσιάσει την πρώτη ατομική της έκθεση.
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 42, 116 35 ΑΘΗΝΑ

42, VASILEOS KONSTANTINOY AVE., 116 35 ATHENS, GREECE
TEL: +30 210 7259549, EMAIL: info@artzone42.gr
www.artzone42.gr
Η έκθεση διαρκεί έως και το Σάββατο 19 Νοεμβρίου.
Ώρες λειτουργίας:
Τρίτη, Πέμπτη ,Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00
Tετάρτη και Σάββατο 11:00 – 15:00
Κυριακή και Δευτέρα κλειστά
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
cropped-cropped-cropped-openartgallery.jpg

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.