Artzone42 Gallery-Art Athina 2017

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΗΣ, CONSTANTINOS VALAES

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΛΑΗΣ

Ο Κωνσταντίνος Βαλαής διδασκόμενος από τον Νικόλαο Καλαμβόκη (αγιογράφο) και την Έλενα Μπινιώτη (καθηγήτρια της Σχολής Καλών Τεχνών) σπούδασε αγιογραφία και ζωγραφική. Στην συνέχεια αφιέρωσε αρκετό χρόνο σε σπουδές, αποκτώντας κρατικό πτυχίο στην αργυροχρυσοχοΐα. Ο ίδιος ο καλλιτέχνης έχει τιμηθεί με χρυσό μετάλλιο από την «UNESCO Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος» για την προσφορά του στην τέχνη, στην οποία διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων επί δύο έτη. Έως σήμερα, τα έργα του έχουν φιλοξενηθεί σε εκθέσεις στην Πρεσβεία της Τσεχίας, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Πινακοθήκη Πειραιά, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στο Grand Resort Lagonissi, στο κέντρο τέχνης Καστέλας, στο Ελληνικό Ινστιτούτο Χαλκού και σε άλλες ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε επιλεγμένους χώρους και γκαλερί στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Mε τις δημιουργίες του έχουν τιμηθεί προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, των τεχνών και του αθλητισμού.  Έργα του βρίσκονται μόνιμα στο Astir Palace Resort, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, στο Δημαρχείο Τριπόλεως κ.α. , καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο.

ΣΙΣΣΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, SISSY EISAGGELEA

ΣΙΣΣΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Η Σίσσυ Εισαγγελέα γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται. Ολοκλήρωσε σπουδέs διακόσμησηs εσωτερικού χώρου στην Ελλάδα, κεραμικήs στο Ιnstituto d’arte Ballardini στη Faenza, Ιταλία και ζωγραφικήs-χαρακτικήs στην Accademia Di Belle Arti Bologna,Ιταλία. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακέs σπουδέs στη ζωγραφική με υποτροφία του ΙΚΥ στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, με καθηγητή τον Νίκο Κεσσανλή. Έχει στο ενεργητικό της έξι ατομικές εκθέσεις σε επιλεγμένους χώρους τέχνης στην Αθήνα. Έχει επίσηs συμμετάσχει σε πολλέs ομαδικέs εκθέσειs ζωγραφικήs, χαρακτικήs, κεραμικήs και φωτογραφίαs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 1987 είναι μέλοs του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος.

ΑΡΕΤΗ ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗ, ARETI KLOUTSINIOTI

ΑΡΕΤΗ ΚΛΟΥΤΣΙΝΙΩΤΗ

Η Αρετή Κλουτσινιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ecole Nationale Superieure des Beaux Arts του Παρισιού με καθηγητές τους Matthey στη ζωγραφική και τον Licata στο ψηφιδωτό. Έχει πραγματοποιήσει εννιά ατομικές εκθέσεις και έχει λάβει συμμετοχή σε περισσότερες από πενήντα ομαδικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Κύπρο, Maϊάμι (Wynwood, Μάρτιος 2012) και Εκουαδόρ. Έχει επίσης παρουσιάσει δουλειά της στη Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης Art Athina (2011, 2015). Αναφορικά με το έργο της έχουν γράψει σημαντικοί Έλληνες τεχνοκριτικοί, ενώ έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και ιδρύματα στην Ελλαδα και στο εξωτερικό (ACG ART Collection- The American College of Greece, Δημοτική Πινακοθήκη Ερμούπολης Σύρου, Μαιάμι, Νέα Υόρκη, Εκουαδόρ, Λονδίνο).

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΣΚΙΝΙΩΤΟΥ,VASSILIKI KOSKINIOTOU

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΟΣΚΙΝΙΩΤΟΥ

Η Βασιλική Κοσκινιώτου γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει κ εργάζεται. Σπούδασε αρχικά φιλολογία (1990 πτυχίο γαλλ.φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Παν/μίου Αθηνών, 1991, πτυχίο μετάφρασης κ ιστορίας τέχνης) και από το 1998 εικαστικές τέχνες στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας (2006, Δίπλωμα Εικαστικών Τεχνών, τμήμα Ζωγραφικής) Από το 2015 διδάσκει σχέδιο κ εικαστικές τέχνες στο ‘Εργαστήρι τ’ Ουρανού’ στο ατελιέ της. Εχει δείξει το έργο της σε πέντε ατομικές εκθέσεις κυρίως στην Αθήνα και το Τόκυο, ενώ έχει συμμετάσχει σε πλήθος σημαντικών εικαστικών διοργανώσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ άλλων σε γκαλερί και μουσεία στην Κύπρο, Ιαπωνία, Λονδίνο και Νέα Υόρκη. [ατομικές εκθέσεις: 2014 Τόποι Μετάβασης, ArtZone 42, Aθήνα, 2013, Θηλάζουσες, Πανεπιστημιακή Κλινική Αλεξάνδρα, Αθήνα, 2012, Spring Studies, Nroom-Art Space, Τόκυο, Ιαπωνία, 2008, Καταγωγές και Κλίμακες, Titanium- Yiayiannos Gallery, Αθήνα, 2008, Ιχνη Κλίμακας και άλλα ερωτικά…, Πολυχώρος Μεταίχμιο, Αθήνα]. Εργα της υπάρχουν σε ιδιωτικές συλλογές και μουσεία σε χώρες του κόσμου, ενώ κείμενα για τη δουλειά της έχουν δημοσιευθεί από ιστορικούς τέχνης κ κριτικούς στα ελληνικά και τα αγγλικά, σε έντυπους καταλόγους, σε περιοδικά τέχνης αλλά και στο διαδίκτυο. Η προσωπική της ιστοσελίδα είναι: HYPERLINK “http://www.koskiniotou.com”www.koskiniotou.com

SONKE

SONKE

Ο Sonke γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε εφαρμοσμένες τέχνες και εργάστηκε ως δάσκαλος σκίτσου στο Πνευματικό κέντρο Αμαρουσίου. Ασχολείται με την εικαστική παρέμβαση στον δημόσιο χώρο από το 1998. Έχει κάνει οκτώ ατομικές εκθέσεις σε Ελλάδα, Γαλλία και Ελβετία και έχει λάβει μέρος σε επιλεγμένες ομαδικές εκθέσεις (Γαλλία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία, Αυστραλία, Τουρκία και Αμερική).