ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΝΕΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ

Αφορά στους συμμετέχοντες του NGFL4 και σε όσους δηλώσουν συμμετοχή στο NGFL5 μέχρι 30/06/2018

Η εταιρία μπανανών Fyffes, σε συνέχεια της συνεργασίας της με την εταιρεία Stalexpo, σαν μεγάλος χορηγός του NGFL5, προκηρύσσει τον εικαστικό διαγωνισμό “B ANANAS CANVAS”
Ο διαγωνισμός αφορά στην δημιουργία μακέτας η οποία θα συνδυάζει μπανάνες ή/και ανανάδες πιθανώς με το λογότυπο της Fyffes και το σήμα της Κιβωτού του Κόσμου, ή μακέτα έμπνευσης και συνδυασμού του εκάστοτε καλλιτέχνη. Απευθύνεται στους νέους σχεδιαστές, σπουδαστές και καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο NGFL4, αλλά και σε όσους δηλώσουν συμμετοχή για το NGFL5 μέχρι τις 30/06/18.
Η μακέτα ή οι μακέτες που θα επιλεγούν (από την εταιρία) θα εκτυπωθούν σε μπλούζες, τσάντες, ή και σε άλλα αντικείμενα & αξεσουάρ τα οποία θα κατασκευασθούν από χορηγούς και θα διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου, η οποία θα τα χρησιμοποιήσει όπως εκείνη αποφασίσει.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα παραχωρήσουν τα δικαιώματα χρήσης των δημιουργιών τους στην Κιβωτό του Κόσμου, και στον χορηγό, οι οποίοι θα μπορούν να τα αξιοποιήσουν προς όφελος τους.
Ο δημιουργός της μακέτας ή των μακετών που θα επιλεγεί, θα βραβευθεί από την εταιρία Fyffes με το χρηματικό ποσόν των 1.000€ και θα του δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχει στο NGFL5 ως guest.
Η μακέτα που θα κερδίσει θα χαίρει ειδικής παρουσίασης στο NGFL 5. Αν ο νικητής είναι σχεδιαστής μόδας, στην κολεξιόν που θα παρουσιάσει θα την εντάξει σε ένα outfit, αν είναι καλλιτέχνης, art director, εικαστικός, ή φωτογράφος η μακέτα θα παρουσιαστεί σε ένα installation art.
Η βράβευση θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο του NGFL5.

B ANANAS CANVAS contest

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜ ΜΕΙΛ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ 7artpress@gmail.com με την ενδειξη για τον Διαγωνισμό NGFL FASHION & ART

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ