ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΚΚΑ-ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ

Η συγγραφέας Σωτηρία Λέκκα με την ευκαιρία της παρουσίασης του νέου της βιβλίου με τίτλο “ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ” προσκαλεί σε μια εκδήλωση με συνομιλητές τους κ. Χρήστο Βλασιώτη, κα Έμυ Κακαρούμπα και την κα Νίκη Μακροπούλου στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γλυφάδας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων θα διατεθούν σε άτομα με είδικές ανάγκες.

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΚΚΑ

<< Στοχευμένη Ευθανασία>> της Σωτηρίας Λέκκα.

  Αυτό το βιβλίο είναι ένα δράμα και έχει να κάνει με ένα νεαρό άτομο που πυροβολήθηκε στον κρόταφο. Μένει ανάπηρος μια δεκαετία, με μια μάνα να στέκεται άγρυπνος φρουρός δίπλα του και με μια νοσηλεύτρια που τον φροντίζει το τελευταίο διάστημα. Η νοσηλεύτρια εμπλέκεται με την ενοχή της κατηγορουμένης και σύρεται στα δικαστήρια. Τα όρνεα πέφτουν πάνω της να την κατασπαράξουν! Η μετάβασή της σε άλλες διαστάσεις την οδηγούν στην απελευθέρωση και στην ανακάλυψη γεγονότων που βγαίνουν στην επιφάνεια, αφήνοντας τους πάντες εμβρόντητους. Περίεργες αλλά και ανατρεπτικά εξωπραγματικές καταστάσεις που υφαίνουν τον ιστό της απενοχοποίησης, καθηλώνουν με τις εξελίξεις τον αναγνώστη και προσδίδουν θετικά μηνύματα περί δικαιοσύνης…

( Η ιστορία αναφέρεται σε αληθινά γεγονότα και η περαιτέρω πλοκή της είναι προϊόν μυθοπλασίας).

Συνοπτική παρουσίαση των προηγούμενων εκδόσεων της συγγραφέως:

ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΚΚΑ

<<Τα Μυστηριώδη Εγκλήματα>>

  Αυτό το βιβλίο είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ, που έχει να κάνει με το προφίλ ενός δολοφόνου-τιμωρού. Μας μεταφέρει σε μια Ιρλανδική επαρχία στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Εκεί διαπράττονται μια σειρά από άγριους φόνους και που παρομοιάζονται με έναν παλιό θρύλο, σχετικά με έναν ιππότη την εποχή των Ναϊτών. Πολλά ανατρεπτικά γεγονότα και πρόσωπα κλειδιά της πλοκής της ιστορίας, που εναλλάσσονται διαρκώς.                               

Μια αγωνιώδης περιπέτεια σε έναν τόπο ομιχλώδη, που σε προδιαθέτει να λάβεις μέρος στην εξιχνίαση του δράστη. Οι πρωταγωνιστές είναι πολλοί και οι χαρακτήρες τους ανυπέρβλητοι, καθώς επισκιάζουν εκούσια την υπόθεση….

ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΚΚΑ

<< Χειρόγραφες Ενοχικές Αποκαλύψεις>>

  Αυτό το βιβλίο είναι υπαρξιακού τύπου και έχει να κάνει με την ανθρώπινη υπόσταση και την αναζήτηση της κάθαρσης του εαυτού μας, από άσχημες παρεμβατικές καταστάσεις εν αγνοία μας. Ο Πέτρος ο ήρωας της ιστορίας βρέθηκε αντιμέτωπος με κρυμμένες αλήθειες και προσπάθησε να συναρμολογήσει τα σπασμένα τους κομμάτια. Ο χώρος που μετέβη του απάλυνε τις πληγές, αφού ήρθε αντιμέτωπος με το είδωλό του και εξάγνισε τις ψυχικές του αδυναμίες. Η λυτρωτική παρέμβαση ενός παιδιού που το υιοθέτησε, ήταν η δικλείδα ασφαλείας για ένα καλύτερο μέλλον. Το διεξοδικό του μυαλό ήταν η κατευθυντήριος γραμμή, που δεν λάξεψε και που τον οδήγησε σε ψυχικές ανατάσεις…

ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΕΚΚΑ

                                 << ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ>>

   Το βιβλίο αυτό είναι ένα αισθηματικής φύσεως έργο το οποίο υμνεί την αγάπη, μια αγάπη χωρίς όρια που διαρκεί για πάντα. Τα αναφορικά του σημεία είναι τα κόκκινα τριαντάφυλλα, η δωδεκάτη Μαΐου και φυσικά οι καρμικές συναντήσεις. Οι συναντήσεις αυτές άλλαξαν το ρου της ζωής της Έλλης, της πρωταγωνίστριας της ιστορίας. Μια ιστορία βγαλμένη από το βάθος των ανθρώπινων χαρακτήρων και μιας συνομωσίας του σύμπαντος, να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και που τελειώνει με τους πρώτους στίχους του δέκατου όγδοου σονέτου του Σαίξπηρ.